23.11.2012

Akhisar Belediyespor Beşiktaş Muhtemel 11 ler.

Manuel Fernandes
Liderlik için saldırın! Muhtemel 11'ler
Spor Toto Süper Lig'in 13. hafta mücadelesinde Beşiktaş, sahasında Akhisar BG'yi konuk ediyor. Karşılaşmayı hakem Halis Özkahya yönetecek. 

Spor Toto Süper Lig'in 13. hafta mücadelesinde Beşiktaş, sahasında Akhisar BG'yi konuk ediyor. BJK İnönü Stadı'nda oynanacak karşılaşmayı hakem Halis Özkahya yönetecek. Özkahya'nın yardımcılıklarını Serkan Akarca ve Mehmet Metin yapacak.
Saat 20:00'da başlayacak ve Lig TV ekranlarından naklen yayınlanacak mücadeleyi Sporx Canlı Anlatım Servisi farkıyla takip edebilirsiniz. Dilerseniz twitter üzerinden yaptığınız yorumların sonuna #sporxcanli etiketini ekleyerek yorumlarınızın canlı anlatım sayfasında görünmesini sağlayabilirsiniz.
OĞUZHAN BELİRSİZ
Siyah-Beyazlı takımda sakatlıkları bulunan Mustafa Pektemek, Mehmet Akgün, Batuhan Karadeniz ve sezonu kapatan İsmail Köybaşı forma giyemeyecekler. Tedavisi süren ve hafta başından bu yana sadece koşu yapan Oğuzhan Özyakup'un durumuna ise bu akşam yapılacak antrenmanda karar verilecek.

ERSAN, SIVOK VE UĞUR SARI KART CEZASI SINIRINDALAR
Beşiktaş'ta Ersan Adem Gülüm, Tomas Sivok ve Uğur Boral'ın sarı kart ceza sınırında bulunuyorlar. 3 sarı kartı bulunan Ersan, Sivok ve Uğur Akhisar Belediye Gençlik ve Spor karşısında sarı görmeleri halinde cezalı duruma düşecekler ve 14. haftada deplasmanda Orduspor ile oynanacak mücadelede forma giyemeyecekler.
FEDA BİTTİ, SIRA LİDERLİĞE GELDİ!..
Siyah Beyazlı takım Akhisar Belediye Gençlik ve Spor karşısında 2 farklı galibiyet elde etmesi halinde maç fazlası ile lig lideri olacak. Geride kalan 12 hafta sonunda Beşiktaş 19 puan ve artı 8 averaj ile lider Galatasaray'ın 3 puan gerisinde 5. sırada yer alıyor. 22 puan ve artı 10 averejı olan Galatasaray ile attığı gol sayısı eşit olan Siyah Beyazlılar yarın 2 farklı galibiyet elde ettikleri taktirde Sarı-Kırmızı takım ile eşit puan ve eşit averaja sahip olacak. Attığı gol sayısı Galatasaray'dan fazla olacağı için Beşiktaş maç fazlası ile lig lideri konumuna gelecek.

EN GOLLÜ MAÇLAR KARTAL'IN
Süper Lig’in 12.haftası geride kalırken maçlarında en çok gol olan takım Beşiktaş oldu. Rakiplerine 27 gol atıp kalesinde 19 gol gören Beşiktaş’ın maçlarında toplamda 46 gol (3,83 gol ortalaması) oldu.Beşiktaş son 4 maçında 14 gol atıp kalesinde 7 gol gördü. Akhisar Belediyespor ise 7 golle ligin en az gol atan takımı olurken toplamda maçlarında 26 gol ortalama olarak 2,17’ye ulaşıldı.
MUHTEMEL 11'LER
BEŞİKTAŞ
McGregor
Hilbert
İbrahim Toraman
Ersan
Uğur
Necip
Veli
Olcay
Holosko
Fernandes
Almeida
AKHİSAR
Oğuz
Çağdaş
Anıl
Uğur
Sonko
Eren
Sertan
Emin
Mustafa
Kenan
Mehmet Yılmaz
SAAT: 20:00
STAT: BJK İnönü
HAKEM: Halis Özkahya
YAYIN: Lig TV & Sporx Canlı Anlatım
ALMEIDA & FERNANDES ÇOK FORMDA
Süper Lig’in 12.haftası geride kalırken Beşiktaşlı Hugo Almeida 8 gole ulaştı. Almeida böylece son 8 sezonda Beşiktaş adına 12.haftada en çok gol bulan isim oldu. Beşiktaş takımında en son 2004-05 sezonunda John Carew ilk 12 haftada 8 gol atmış diğer sezonlarda 12.haftada en çok 7 gol (Bobo) atılmıştı. Geçen sezon 31 lig maçında forma giyen Manuel Fernandes de takımı adına 5 gol atmıştı.Fernandes bu sezon ise henüz 12.haftada 5 gol kaydetti. Bu sezon hiç maç kaçırmayan Portekizli 5 asist yaparken geçen sezonun tamamında 9 gol pası vermişti. Yıldız futbolcu 2 gol daha atarsa kariyerinin en golcü sezonuna ulaşacak.
AKHİSAR DÖRT BÜYÜKLERDEN PUAN ALAMADI
Akhisar Belediyespor Bu Sezon Dört Büyüklere Karşı Oynadığı 3 Maçta da Puan Alamadı. ( Galatasaray 0-3, Fenerbahçe 1-2, Trabzonspor 1-3)
Süper Lig’de ilk kez mücadele eden Akhisar Belediyespor, bu sezon dört büyüklerle oynadığı maçlarda puan alamadı. Galatasaray deplasmanında 3-0 kaybeden Akhisar Belediyespor 10.hafta Fenerbahçe karşısında 2-1, 11.haftada Trabzonspor karşısında 3-1 mağlup oldu.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder