19.11.2012

Beşiktaş Zirveye Uçuyor

Kara Kartal düelloyu Almeida (3), Olcay ve Fernandes'in golleriyle kazandı. Fernandes'in Almeida'ya yaptığı asist Messi'yi bile kıskandıracak türdendi

Ligde son 4 maçında yenilmeyen Beşiktaş, dün gece Antalyaspor'u deplasmanda 5-3 mağlup ederek, Galatasaray ve Fenerbahçe'nin puan kaybettiği haftada zirveye doğru dev bir adım attı. Siyah-beyazlı ekip, zorlu rakibi karşısında 6'da Almeida'nın kafa golüyle 1-0 öne geçti. 21'de Isaac skora denge getirdi: 1-1. 43'te Fernandes'in şapka çıkartılacak asistinde Almeida Beşiktaş'ı tekrar öne geçirdi. Maçın 47'nci dakikasında Olcay farkı ikiye çıkardı: 3-1.

Antalyaspor 50'de Diarra ile yeniden umutlandı: 3-2. Maçın 69'uncu dakikasında bir kez daha sahneye çıkan Almeida kendisinin 3'üncü, takımının 4'üncü golünü kaydetti: 4-2. Ev sahibi ekip 83'üncü dakikada Ömer'le bir gol daha bulurken, kalan dakikalarda müthiş bir heyecan yaşandı. Antalya yüklendi, Beşiktaş direndi. Kalesinde art arda tehlikeler yaşayan Beşiktaş, 90+5'te Fernandes'in doksana taktığı golle düelloya son noktayı koydu: 5-3.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder