5.02.2013

Erken Rezervasyon




Erken Rezervasyon Nedir?

Erken rezervasyon, yaz sezonunda yapacağınız tatilinizi kış sezonunda alarak %50 indirim kazanmanızı sağlayan sistemdir. Yani; yazın gideceğiniz bir otel için rezervasyonunuzu kışın yaparsanız yazın rezervasyon yaptıran kişiden ortalama yarı yarıya daha ucuz yapmış olursunuz.

Erken Rezervasyonu Nereden Yaptırmalıyım?

Türkiye de günden güne daha çok yaygınlaşmaya başlayan Erken Rezervasyon herkes tarafından bilinmekte. Peki ama her turizm firması bu işi çok iyi yapıyor mu? diye düşünüyorsanız eğer bununda cevabı: TABİKİ HAYIR. Çünkü; erken rezervasyon sigortası yaptırıyorsunuz ve son anda beklenmedik bir durum oluyor rezervasyon iptalinizi istiyorsunuz. Fakat, siz o parayı alamıyorsunuz yada çok geç alıyorsunuz. Bunu çok iyi uygulayan şirketler de var. Türkiye'nin en tanınmış firmaları arasında karar verirseniz eğer iptal olma durumunda sizi zor durumda bırakmazlar. Rezervasyonunuzu yaptıracağınız firmayı iyi seçin ve ileride sorun yaşamayın....

1 yorum:

  1. Geröekten yaralı bir bilgiö sonuç olarak bir Türkler her ne kadar bir Avrupakı kadar erken rezervason yapma gibi alışkanlığımız olmasada , halkımızın bu konuda her geçen gün daha da bilinçlenmesi sevindirici bir haberdir.

    YanıtlaSil